Lær mere
Se gratis demo

Dit tarm-mikrobiom er et stort og unikt økosystem bestående af bakterier, vira og svampe. De er specialiserede i at leve i din tarm, i sameksistens med dig. I fællesskab udfører de en række opgaver, der påvirker din sundhed og velbefindende.

Tidligere har der kun været begrænset opmærksomhed på tarmen. Store forskningsmæssige og teknologiske fremskridt indikerer dog, at tarm-mikrobiomet spiller en vigtig rolle i at forhindre, forudsige og behandle lidelser i tarmen og kroppen generelt.

At forstå, pleje og optimere dit individuelle tarm-mikrobiom er en af vejene til et godt helbred, velvære og performance.

Hvordan tages en prøve
01
02
03
Test-kit
...forberedt til dig personligt
Klargør
...toilettet
Ta' prøven
...af din afføring
Kend din Mikrobiom

De fleste mikroorganismer er ikke farlige, snarere det modsatte. Faktisk lever der lidt flere mikrober i os end vores egen krop har celler. Mange af disse mikrober er bakterier, men der er også archaea, svampe og forskellige encellede organismer. De lever i fordøjelsessystemet, og de er afgørende for kroppen og et sundt tarm-mikrobiom.

Du får viden og forståelse af hvilke gavnlige og ikke gavnlige bakterier, der findes i din tarm, samt skadelige mikrober. Du vil være i stand til at sammenligne dit bakterieniveau med en sund referencegruppe og se vores unikke visualisering af din tarmmikrobiom.

Hvad er din rigdom?

Når det kommer til antallet af unikke microber, der opholder sig i din tarm, er jo flere jo bedre er en god tommelfingerregel. Dette betyder, at et lavt antal microber betragtes som mindre sundt end et højere antal.

Med din Digital Gut ™ vil du få kendskab til din bakterierigdom og de arter der findes i din tarm. Du får også en visualisering af dine mikrober og en vurdering af dit niveau (over eller under) i forhold til referencer.

Er din tarm i balance?

Det kan være svært at holde dit tarm-mikrobiom i balance, især når du ikke kender fordelingen. Prøv at forestille dig, at din tarm er en skov med 90 dyr. Hvis der er 88 kronhjorte, 1 elg og 1 dådyr er fordelingen langt fra i ligevægt. Forestil dig derefter en situation, hvor samme skov har 30 kronhjorte, 30 elge og 30 dådyr. Selvom denne fordeling er urealistisk jævn, så har denne skov en bedre balance og fordeling.

Med din Digital Gut ™ vil du være i stand til at se fordelingen af de mikrober, der lever i din tarm. Du vil kunne få en grundig forståelse af din tarmsundhed og dens balance.

Det er super nemt...

Dette er de trin, du skal igennem for at modtage din personlige Digital Gut. Du håndterer de første to trin, så klarer vi resten.

Registrering af diæt
Dag 1-5
Afføringsprøve
Dag 6
Dataanalyse
4-6 uger
Resultater

For at du skal få de bedste resultater, bør du logge din diæt i fem på hinanden følgende dage op til afføringsprøven på den sjette dag.

Ring til os