Gratis levering

Dansk / tysktalende diætist.

Brænder du også for:

• at forbedre den individuelle sundhed

• at optimere tarm-mikrobiomet

• at udvikle den førende platform for tarmsundhed

Hos Unseen Bio mærker vi en stigende interesse for vores system og fokus på tarm-mikrobiomet og dettes betydning for kroppen. Forskningen inden for hvordan bakterierne påvirker vores sundhed går stærkt og potentialet går op for flere og flere. Det mærker vi hos Unseen Bio, hvor vi analyserer tarm-mikrobiota og giver feedback direkte til vores kunder. Vi søger en fuldtids- eller deltidsmedarbejder som diætist i vores team på Østerbro. Vi tilbyder et spændende job i en startup indenfor et felt i rivende udvikling.

Unseen Bio udvikler den førende online platform for analyse af tarmmikrobiomet og tarmsundhed målrettet slutbrugeren. Du vil arbejde i krydsfeltet med direkte kundekontakt gennem formidling af testresultaterne samt udvikling af det avancerede onlinesystem. Du vil primært have kontakt til slutbrugen og vil derfor være instrumental i at indsamle viden om platformen og hvordan den skal udvikles. Du kommer til at indgå i vores team, hvor alle varetager en række forskellige opgaver for at yde den bedste service til vores kunder og bringe virksomheden fremad.

Vi oplever kunder der spænder fra den sundhedsinteresserede over sportsmennesket/biohackeren til kunder med store helbredsmæssige udfordringer der søger svar i deres tarmbakterier. Vi skal kunne rumme alle former for kunder og give vejledning inden for de regulatoriske rammer.

Arbejdet Unseen Bio er meget selvstændigt, og der kan i perioder være travle dage, hvor du dagligt skal vejlede mange klienter. Du skal derfor fungere godt med at have mange bolde i luften, og kunne bevare både overblik og humør. Du skal være ansvarsbevidst og hvile i dig selv for at sikre kundernes tryghedsfølelse og udstråle kompetence.

Om dig:

• Du er muligvis snart færdig med din uddannelse som ''diætist'', eller allerede færdiguddannet, alternativt er du kandidat i klinisk ernæring eller lignende.

• Du er tosproget i dansk og tysk, da du skal håndtere kunder fra tysktalende lande samt Danmark. Ydermere er engelsk det officielle sprog i firmaet, idet vi har en sammensat medarbejderstab

• Du er empatisk og besidder gode formidlingsevner. Du forventes at udføre dine opgaver selvstændigt, engageret og handlekraftigt.

• Du har en solid videnskabelig viden om sundhed og ernæring, og brænder for at hjælpe andre til en sundere livsstil. Interesse og viden om tarm-bakterierne og mikrobiota er et plus.

• Evner indenfor formidling via SOME er et stort plus. Samt erfaring i brug af diverse it systemer, Slack, Trello, Office er også en fordel.

Unseen Bio er førende i DK indenfor analyse af tarmbakterier direkte til slutbrugeren.

Vi blev stiftet i 2018, og vi er nu 8 medarbejdere med kontor på Fruebjergvej 3, 2100 København Ø. Arbejdstiden vil primært ligge i dagtimerne kl. 9-15, samt deltagelse på messer og lignende. Læs mere om Unseen Bio her på hjemmesiden.

Sådan søger du:

Send din ansøgning til: johan@unseenbio.com

Ansøgningssamtalerne afholdes løbende, da vi ønsker ansættelse hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Johan Hartmann på johan@unseenbio.com, mobil: 26 13 14 26.