Privatlivspolitik

UNSEEN BIO PRIVATLIVSPOLITIK

Version 1.1
Ikrafttrædelsesdato: 7. september 2020

S-1: FORORD

Vi anerkender, at de oplysninger, du sender til os, og de data, vi giver, er følsomme oplysninger. Derfor er vi forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv. Med dette i tankerne leverer vi denne fortrolighedspolitik for at forklare vores politikker vedrørende indsamling, brug og videregivelse af oplysninger, som vi modtager gennem vores tjenester og direkte fra dig.

Denne fortrolighedspolitik for Unseen Bio ("Privatlivspolitik") gælder for alle produkter, programmer, testtjenester, websteder, sider, funktioner, indhold, forskning, valgfri undersøgelsesdeltagelse, software (herunder mobilapplikationer eller tjenester), indsamling, test og analyse af biologiske prøver (samlet "tjenesten") leveret af Unseen Biometrics ApS ("UnseenBio", "vi" eller "os"). Vores privatlivspolitik er designet til at hjælpe dig ("dig", "kunde" eller "bruger") bedre at forstå, hvordan vi indsamler, bruger, opbevarer, behandler og overfører dine oplysninger, når vi bruger vores tjenester.

Denne privatlivspolitik er indarbejdet ved henvisning i Unseen Bio-servicevilkårene ("Betingelser" eller "Servicevilkår"), som kan findes på vores hjemmeside og mobile softwareapplikationer. Læs venligst denne fortrolighedspolitik og servicevilkår omhyggeligt. Ved at bruge vores tjenester accepterer, accepterer og giver du samtykke til alle de politikker og procedurer, der er beskrevet i disse dokumenter. Hvis du ikke er enig med eller ikke er fortrolig med nogen aspekter af denne fortrolighedspolitik eller servicevilkårene, bør du øjeblikkeligt afbryde brugen af vores tjenester.

S-2: LINKS TIL ANDRE SITES

Denne privatlivspolitik gælder ikke for tredjeparters websteder, tjenester eller applikationer, selvom de er tilgængelige via vores tjenester. Hvis du klikker på et tredjepartslink, vil du blive dirigeret til denne tredjeparts websted. Vi anbefaler på det kraftigste, at du gennemgår fortrolighedspolitikken for hvert websted, du besøger.

Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, privatlivspolitikken eller praksis på nogen tredjeparts websteder eller tjenester.

S-3: ACCEPT AF FORTROLIGHEDSPOLITIK

Ved at abonnere på eller på anden måde bruge tjenesten eller få adgang til indhold eller materialer, der er gjort tilgængeligt gennem tjenesten, accepterer du at være bundet af vores servicevilkår, der inkluderer denne privatlivspolitik, og accepterer dem. Ved at acceptere disse dokumenter giver du dit samtykke til brug af dine oplysninger i overensstemmelse med de vilkår, der er specificeret i disse dokumenter, som omfatter informeret samtykke til brug af dine prøver, prøvedata, testdata og andre typer information til formål specificeret i disse dokumenter, som omfatter testning , analyse, rapportering, forbedring af vores dataanalysemetoder, forskning og udvikling, forskningsstudier samt undersøgelsesdeltagelser som yderligere beskrevet i denne privatlivspolitik.

S-4: ÆNDRINGER I DENNE FORTROLIGHEDSPOLITIK

Unseen Bio forbeholder sig retten til at ændre eller modificere denne fortrolighedspolitik til enhver tid og efter eget skøn. Eventuelle ændringer eller modifikationer træder i kraft umiddelbart efter offentliggørelsen af den reviderede privatlivspolitik (med revisionens ikrafttrædelsesdato anført øverst til venstre) på vores tjeneste. Din fortsatte brug af tjenesten efter offentliggørelsen af en revideret privatlivspolitik vil udgøre din accept af disse ændringer.

S-5: INFORMATION DU GIVER OS

Personlig data

Mens vi bruger vores Tjeneste, kan vi bede dig om at give os visse personligt identificerbare oplysninger, som kan bruges til at kontakte eller identificere dig ('Personlige data'). Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

  • Email addresse
  • For- og efternavn
  • Telefonnumer
  • Adresse, stat, postnummer, by, land

Vi kan bruge dine personlige data til at kontakte dig med nyhedsbreve, markedsførings- eller salgsfremmende materialer og andre oplysninger, der kan være af interesse for dig. Du kan fravælge at modtage nogen eller alle af disse meddelelser fra os ved at følge afmeldingslinket eller instruktionerne i enhver e-mail, vi sender, eller ved at kontakte os.

Sundheds- og livsstilsinformation

Dette er oplysninger om dit helbred, herunder din egen sygehistorie, modtagne eller igangværende behandlinger, kendte allergier, medicin, kendte langtidstilstande og relevante livsstilsoplysninger såsom din kost, rygning eller alkoholforbrug, og typen og hyppigheden af fysisk træning.

Biologiske prøver

Disse er de selvindsamlede afføringsprøver, som du giver os ved hjælp af vores prøveindsamlingssæt ("Kits"), og som gør os i stand til at udføre testtjenester og analyser. Vores analyser inkluderer, men er ikke begrænset til, mikrobiomanalyse og metabolisk modelrekonstruktion.

S-6: OPLYSNINGER, VI UDLEDER AF HVAD DU GIVER OS

Genetisk data

Dette er ufortolkde mikrobielle DNA-data, som vi modtager fra vores laboratorier, og som gemmes og vises for dig på din personlige konto. Disse oplysninger bruges til at generere din personlige rapport.

Resultater af fortolkning

Disse omfatter data om sundhed, ernæring, sport og personlige egenskaber, som er afledt af fortolkning af dine sundheds- og livsstilsoplysninger og rådata, og som vi viser til dig i din personlige rapport.

S-7: INFORMATION VI SAMLER OM DIG

Brugsdata

Vi kan også indsamle oplysninger, som din browser sender, når du besøger vores Tjeneste, eller når du tilgår vores Tjeneste via eller via en mobilenhed ('Brugsdata'). Disse brugsdata kan omfatte oplysninger såsom din computers internetprotokoladresse (f.eks. IP-adresse), dine loginoplysninger, sprogpræference, browsertype, browserversion, browser plug-in typer og versioner, operativsystem og platform, tidszoneindstilling, klikstrøm til, gennem og fra vores websted (inklusive dato og klokkeslæt), produkter, du har set eller søgt efter, sidesvartider, downloadfejl, varighed af besøg på bestemte sider, information om sideinteraktion (såsom rulning, klik og mus-over) , metoder, der bruges til at browse væk fra siden, ethvert telefonnummer, der bruges til at ringe til vores kundeservicenummer, tidspunktet og datoen for dit besøg, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Når du får adgang til tjenesten via eller via en mobilenhed, kan disse brugsdata omfatte oplysninger såsom typen af mobilenhed, du bruger, din mobile enheds unikke id, IP-adressen på din mobilenhed, dit mobiloperativsystem, typen af mobil internetbrowser, du bruger, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data. Unseen Bios formål med at indsamle ikke-personligt identificerende oplysninger er bedre at forstå, hvordan Unseen Bios besøgende bruger dens hjemmeside. Fra tid til anden kan Unseen Bio frigive ikke-personligt identificerende oplysninger samlet, f.eks. ved at offentliggøre en rapport om tendenser i brugen af sin hjemmeside.

Sporing af cookiesdata

For at berige og perfektionere din onlineoplevelse bruger Unseen Bio "Cookies", lignende teknologier og tjenester leveret af andre til at vise personligt indhold, passende reklamer og gemme dine præferencer på din computer.


En cookie er en række informationer, som et websted gemmer på en besøgendes computer, og som den besøgendes browser giver til webstedet, hver gang den besøgende vender tilbage. Unseen Bio bruger cookies til at hjælpe Unseen Bio med at identificere og spore besøgende, deres brug af https://unseenbio.com og deres præferencer for webstedsadgang. Unseen Bio-besøgende, som ikke ønsker at have cookies placeret på deres computere, bør indstille deres browsere til at afvise cookies, før de bruger Unseen Bios hjemmesider, med den ulempe, at visse funktioner på Unseen Bios hjemmesider muligvis ikke fungerer korrekt uden hjælp af cookies.

Ved at fortsætte med at navigere på vores hjemmeside uden at ændre dine cookie-indstillinger, anerkender og accepterer du hermed Unseen Bios brug af cookies.

Oplysninger fra tredjeparter

Vi kan få udleveret personlige oplysninger fra de virksomheder, der fungerer som vores salgspartnere, distributører eller på anden måde er relateret til vores salgskanaler. Vi tager alle rimelige anstrengelser for at sikre, at alle disse parter overholder al national og international lovgivning med hensyn til privatlivets fred. Disse oplysninger omfatter generelt, men er muligvis ikke begrænset til: 
  • Emailaddresse
  • For- og efternavn
  • Telefonnumer
  • Adresse, stat, postnummer, by, land

S-8: BRUG AF DATA

Vi bruger dine oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik til aktiviteter, der er nødvendige for at levere tjenesten, som omfatter test og analyse af data, generere og levere testresultater og anbefalinger og forbedre vores tjenester.

Disse aktiviteter kan omfatte, men er ikke begrænset til:

  1. For at åbne og vedligeholde din Unseen Bio-konto;
  2. For at muliggøre køb af vores Service (f.eks. behandle betalinger);
  3. For at kommunikere med dig (f.eks. informere dig om politikændringer, sikkerhedsopdateringer eller problemer osv.);
  4. For at implementere dine anmodninger (f.eks. anmodninger til kundeservice);
  5. For at lette brugen af ​​vores hjemmeside og mobilapplikationer (inklusive autentificering af dine besøg, levering af personligt indhold og sporing af din brug af vores tjenester);
  6. For at håndhæve vores vilkår og andre aftaler såsom at overvåge, opdage, undersøge og forhindre forbudte eller ulovlige aktiviteter, spam og andre sikkerhedsrisici, udføre kvalitetskontrol;
  7. At udføre forsknings- og udviklingsaktiviteter;
  8. At udføre dataanalyse for at forbedre eksisterende tjenester eller udvikle nye tjenester; og
  9. For at forbedre vores dataanalyse- og kunstige intelligens-motor, der hjælper os med at give dig mere præcise og præcist tilpassede anbefalinger.
  10. For at rette fejl eller problemer, analysere brugen af ​​vores hjemmeside, forbedre eller optimere kundeoplevelsen og kundeservice eller vurdere effektiviteten af ​​vores marketingkampagner.

S-9: OPBEVARING AF DATA

Unseen Bio opbevarer kun dine personlige data, så længe det er nødvendigt for de formål, der er angivet i denne privatlivspolitik. Vi vil beholde og bruge dine personlige data i det omfang, det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (for eksempel hvis vi er forpligtet til at opbevare dine data for at overholde gældende love), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker.


Unseen Bio vil også opbevare brugsdata til interne analyseformål. Brugsdata opbevares generelt i en kortere periode, undtagen når disse data bruges til at styrke sikkerheden eller til at forbedre funktionaliteten af vores Tjeneste, eller vi er juridisk forpligtet til at opbevare disse data i længere perioder.

S-10: PLACERING AF DATAOPBEVARING

De data, som vi indsamler fra dig, vil blive opbevaret på en destination i Europa. Det vil også blive behandlet af vores personale. Dette omfatter personale, der blandt andet beskæftiger sig med opfyldelsen af ​​din ordre, behandlingen af ​​dine betalingsoplysninger og levering af supporttjenester. Ved at indsende dine personoplysninger accepterer du denne overførsel, lagring eller behandling. Vi vil tage alle nødvendige skridt for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.


Alle oplysninger, du giver os, gemmes på sikre servere. Alle betalingstransaktioner vil blive krypteret ved hjælp af SSL-teknologi. Hvor vi har givet dig (eller hvor du har valgt) en adgangskode, som giver dig adgang til visse dele af vores side, er du ansvarlig for at holde denne adgangskode fortrolig. Vi beder dig om ikke at dele en adgangskode med nogen.

Desværre er overførsel af information via internettet ikke helt sikker. Selvom vi vil gøre vores bedste for at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere sikkerheden af ​​dine data, der overføres til vores side; enhver overførsel er på eget ansvar. Når vi har modtaget dine oplysninger, vil vi bruge strenge procedurer og sikkerhedsfunktioner for at forsøge at forhindre uautoriseret adgang.

Biologiske prøver opbevares på vores partnerlaboratorier, som er akkrediteret til at have DIN EN ISO 15189:2014, College of American Pathologists (CAP) og CLIA-certificering, som omfatter industristandarder for opbevaring af prøver taget fra mennesker. Vi opbevarer prøverne i tre (3) måneder, dog forbeholder vi os retten til at opbevare prøverne på ubestemt tid.

S-11: OVERFØRSEL AF DATA

Dine oplysninger, herunder personlige data, kan overføres til - og vedligeholdes på - computere, der er placeret uden for din stat, provins, land eller anden statslig jurisdiktion, hvor databeskyttelseslovene kan afvige fra din jurisdiktion. Hvis du befinder dig uden for Danmark og vælger at give oplysninger til os, skal du være opmærksom på, at vi overfører data, herunder persondata, til Danmark og behandler dem der. Du har givet informeret samtykke til denne privatlivspolitik, da du første gang fik adgang til vores tjenester, det informerede samtykke er også samtykke til, at vi kan foretage disse overførsler.


Unseen Bio vil tage alle nødvendige skridt for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne privatlivspolitik, og ingen overførsel af dine personlige data vil finde sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelig kontrol på plads, herunder sikkerheden af dine data og andre personlige

information.

S-12: OFFENTLIGGØRELSE AF DATA

Offentliggørelse for retshåndhævelse

Under visse omstændigheder kan Unseen Bio være forpligtet til at videregive dine personlige data, hvis det er påkrævet ved lov eller som svar på gyldige anmodninger fra offentlige myndigheder (f.eks. en domstol eller et statsligt organ).

Lovkrav

Unseen Biometrics ApS kan videregive dine personoplysninger i god tro, at en sådan handling er nødvendig for at:

  1. For at overholde en juridisk forpligtelse
  2. For at beskytte og forsvare Unseen Bios rettigheder eller ejendom
  3. For at forhindre eller undersøge mulige forseelser i forbindelse med Tjenesten
  4. For at beskytte den personlige sikkerhed for brugere af tjenesten eller offentligheden
  5. For at beskytte mod juridisk ansvar

Service-udøvere

Vi kan ansætte tredjepartsvirksomheder og enkeltpersoner til at facilitere vores Tjeneste ('Tjenesteudbydere'), til at levere Tjenesten på vores vegne, til at udføre Tjenesterelaterede tjenester eller for at hjælpe os med at analysere, hvordan vores Tjeneste bruges. Disse tredjeparter har kun adgang til dine personlige data for at udføre disse opgaver på vores vegne og er forpligtet til ikke at afsløre eller bruge dem til andre formål:

S-13: DATASIKKERHED

Sikkerheden af dine data er vigtig for os, men husk, at ingen metode til transmission over internettet eller metode til elektronisk lagring er 100 % sikker. Selvom vi stræber efter at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere deres absolutte sikkerhed.

S-14: DINE RETTIGHEDER

Unseen Bio sigter mod at tage rimelige skridt for at give dig mulighed for at rette, ændre, slette eller begrænse brugen af dine personlige data. Dette afsnit skitserer vores politikker og forpligtelse til den generelle databeskyttelsesforordning ("GDPR"), der KUN gælder for oplysninger fra og fra beboere i Den Europæiske Union ("EU"). Medmindre et udtryk er specifikt defineret heri, vil de termer, der bruges i dette afsnit, have den betydning, der er angivet i GDPR. Du har til enhver tid ret til:

At få adgang til og rette

For at få adgang til og korrigere eventuelle personlige data, der opbevares om dig, og som er unøjagtige når det er muligt, kan du opdatere dine personlige data direkte i afsnittet med dine kontoindstillinger. Hvis du ikke er i stand til at ændre dine personlige data, bedes du kontakte Unseen Bio ved at bruge support@unseenbio.com med emnelinjen: "GDPR: Ret til databerigtigelse"for at udøve dine rettigheder til portabilitet af dine personlige data i henhold til GDPR. Vi er muligvis ikke i stand til at opfylde en del af eller hele din anmodning, hvis det kan påvirke andres rettigheder og friheder negativt.

At modtage en kopi

For at modtage en kopi af de personlige data, vi har om dig. Du kan anmode om at få en kopi af dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt, maskinlæsbart format. Du kan også anmode om overførsel af dine personlige data direkte til en anden dataansvarlig, hvor det er teknisk muligt, medmindre valget af at udøve denne ret påvirker andres rettigheder og friheder negativt. Bemærk venligst, at vi kan bede dig om at bekræfte din identitet, før du reagerer på sådanne anmodninger. Der kan være et ekstra gebyr forbundet med at behandle din anmodning.

Kontakt venligst Unseen Bio ved at bruge support@unseenbio.com med emnelinjen: “GDPR: Ret til dataportabilitet” for at udøve dine rettigheder til portabilitet af dine personlige data i henhold til GDPR. For at få slettet din konto og personlige data, dvs. retten til at blive glemt. Det er din ret til at slette din konto eller dine personlige oplysninger efter en anmodning om kontolukning til enhver tid.

At blive glemt

Du kan anmode om sletning af personlige data, som:

  1. ikke længere er nødvendig i forhold til det formål, hvortil det blev indsamlet eller brugt;
  2. blev indsamlet med dit samtykke, men senere trak du et sådant samtykke tilbage; eller
  3. blev indsamlet til et formål med dit samtykke, men der er ingen tvingende legitime grunde til vores videre behandling.

Unseen Bio vil tage rimelige skridt for at opfylde din anmodning. Vores assistance med din anmodning er dog underlagt følgende begrænsninger:

  1. Når behandlingen af dine personoplysninger er nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse, etablere, udøve eller forsvare juridiske krav;

  2. I relevante databeskyttelseslove, der begrænser denne ret for visse typer data;

  3. Når der er begrænsninger i den tilgængelige teknologi; og

  4. Når vi er begrænset af omkostningerne ved at implementere

I henhold til ovenstående vilkår og betingelser vil Unseen Bio opfylde din anmodning inden for den kortest mulige tid og inden for den maksimale periode på tredive (30) dage fra modtagelsen af en anmodning. Der kan dog være en vis forsinkelse i at slette dine personlige oplysninger fra vores backup-systemer, efter at de er blevet slettet fra vores produktions-, udviklings-, analyse- og forskningssystemer. Vores partnerlaboratorier kan også opbevare oplysninger, de modtager fra os, for at overholde love eller regler, der kan pålægge dem at gøre det.


Uanset ovenstående skal Unseen Bio have tilladelse til at beholde, i det omfang det er tilladt ved lov, alle personlige data, der er i afidentificerede, anonymiserede, pseudonymiserede og aggregerede former i overensstemmelse med vilkårene i denne privatlivspolitik.


Bemærk venligst, at vi tilstræber at vedligeholde vores tjenester på en måde, der beskytter oplysninger mod utilsigtet eller ondsindet ødelæggelse. På grund af dette, efter du har slettet oplysninger fra vores tjenester, vil vi muligvis ikke straks slette resterende kopier fra vores aktive servere, og det kan tage op til 24 uger, før oplysningerne er fuldstændigt fjernet fra vores backup-systemer.

Kontakt venligst Unseen Bio vha support@unseenbio.com for for at udøve din ret til at slette dine personlige data i henhold til GDPR ved at bruge emnelinjen: GDPR: Right to Erasure

For at begrænse behandlingen

I henhold til GDPR har du ret til at begrænse vores behandling af dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

  1. du bestrider nøjagtigheden af personlige data
  2. behandlingen er ulovlig, og du ønsker ikke sletningen og anmoder i stedet om begrænsningen
  3. vi har ikke længere brug for de personlige data til formålene;
  4. når vores legitime begrundelse for behandling tilsidesætter dine rettigheder

Efter en anmodning om begrænsning kan vi dog fortsætte med at bruge dine begrænsede personlige data, når:

  1. vi har dit samtykke
  2. at etablere, udøve eller forsvare juridiske krav
  3. for at beskytte en anden fysisk eller juridisk persons rettigheder
  4. af hensyn til vigtige samfundsinteresser

Kontakt venligst Unseen Bio ved at bruge support@unseenbio.com ved hjælp af emnelinjen: “GDPR: Ret til at begrænse behandlingen” for at udøve dine rettigheder til at begrænse behandlingen af dine personoplysninger i henhold til GDPR.

At trække samtykke tilbage

I det omfang Unseen Bio har anmodet om, og du har givet dit samtykke til behandling af dine personlige data, eller accepteret en samtykkeerklæring, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte vores kundeservice ved at bruge de oplysninger, der er angivet nedenfor. Din tilbagetrækning vil ikke påvirke lovligheden af vores behandling baseret på samtykke, du har givet før tilbagetrækningen, samt brug af dine data på måder, der ellers er tilladt ved lov.


Ved tilbagetrækning af samtykke vil vi fjerne og ødelægge din prøve. Unseen Bio vil opfylde din anmodning inden for den kortest mulige tid og inden for den maksimale periode på tredive (30) dage fra modtagelsen af en anmodning. Kontakt venligst Unseen Bio ved at bruge support@unseenbio.com med emnelinjen: “GDPR: Tilbagekald samtykke” for at udøve dine rettigheder til at trække samtykke tilbage i henhold til GDPR.

Hvis du anmoder om fjernelse eller sletning af din prøve eller andre data, før testtjenesterne er afsluttet, kan dette påvirke vores evne til at levere dine resultater til dig. Alle tjenester, der brugte dine personligt identificerbare data på individuelt niveau, og som allerede er blevet udført før din tilbagetrækning, som du har givet samtykke til, kan og vil ikke blive tilbageført, fortrudt eller trukket tilbage.


I det omfang, det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, kan vi stadig bruge de afidentificerede, anonymiserede eller pseudonymiserede oplysninger, der ikke personligt identificerer dig til forskning, forskningsstudier, dataanalyse, markedsføring og andre formål i overensstemmelse med vilkårene i denne fortrolige politik.

Sådan udøver du dine rettigheder til persondata

Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder i henhold til GDPR ved brug af dine personlige data som beskrevet ovenfor, bedes du sende os en anmodning ved at bruge de angivne metoder, der er specificeret ovenfor. I din meddelelse skal du angive den rettighed, du gerne vil udøve, anmode om, at du foretager, og de oplysninger, som du gerne vil have adgang til, gennemgå, rette eller slette.


Vi kan bede dig om yderligere oplysninger for at bekræfte din identitet og bopælsstatus og andre oplysninger af sikkerhedsmæssige årsager, før vi videregiver de personoplysninger, du har anmodet om. Vi forbeholder os retten til at opkræve et gebyr, hvor det er tilladt ved lov (f.eks. hvis vores omkostninger ved at behandle din anmodning er uoverkommelige, eller din anmodning er åbenlyst ubegrundet eller overdreven). Vi er muligvis ikke altid i stand til fuldt ud at imødekomme din anmodning, for eksempel hvis det ville påvirke den tavshedspligt, vi skylder andre, eller hvis vi er juridisk berettiget til at behandle anmodningen på en anden måde.

Vi beder dig forsøge at løse eventuelle problemer vedrørende din databeskyttelse eller dataanmodninger først hos os.

Kontakt os venligst på support@unseenbio.com og vi vil med glæde besvare din anmodning omgående.

Hvis du ikke er tilfreds med, hvordan vi har reageret på din anmodning eller løst din klage, kan du kontakte den danske tilsynsmyndighed på: http://www.datatilsynet.dk/

Vores brugerdatabeskyttelsesniveauer er som standard på den højeste indstilling. I det usandsynlige tilfælde af et brud, vil Unseen Bio underrette Datatilsynet i henhold til procedurerne i GDPR artikel 33 og 34.

S-15: DIN BRUG AF INFORMATION

Du bør være meget forsigtig med at dele eller diskutere dine resultater på sociale medier eller med venner, familie, arbejdsgivere eller tredjeparter såsom forsikringsselskaber. Oplysningerne kunne blive brugt til din ulempe og/eller videregivet til andre parter, som du ikke havde til hensigt at videregive dine resultater til.

S-16: OPBEVARING AF PERSONOPLYSNINGER

Ved at vælge at få Unseen Bio til at udtrække data på molekylært niveau fra dine prøver som en del af tjenesten, giver du samtykke til, at Unseen Bio får adgang til, analyserer og opbevarer dine personlige oplysninger ved hjælp af de samme eller mere avancerede teknologier på en måde, der er i overensstemmelse med vores vilkår og denne privatlivspolitik. Medmindre vi giver dig besked om andet, gemmer vi dine prøver og data fra prøverne i mindst tre (3) måneder, men kan efter vores skøn, i det omfang loven tillader det, opbevare sådanne prøver og data i en længere periode på tid. Alle de samme sikkerhedsforanstaltninger, der gælder for personlige oplysninger, vil blive givet til enhver yderligere brug af dine prøver, som i vores servicevilkår og denne privatlivspolitik.


Medmindre du lukker din konto, hvilket resulterer i sletning af dine personlige oplysninger på kontoen som beskrevet i kontolukningsprocessen som specificeret nedenfor, vil Unseen Bio gemme dine personlige oplysninger, så længe din konto er åben.

S-17: BØRNS PRIVATLIV


Vores Tjeneste er ikke designet til, beregnet til at appellere til eller rettet mod børn under 18 år eller under den lovlige myndighedsalder for at danne en bindende kontrakt i dit bopælsland, alt efter hvilken der er højest.

Vi indsamler ikke bevidst personligt identificerbare oplysninger fra nogen under 18 år. Hvis du er forælder eller værge, og du er klar over, at dine børn har givet os personlige data, bedes du kontakte os.

I tilfælde af, at Unseen Bio bliver underrettet eller bliver opmærksom på, at tjenesten er blevet brugt af et barn under 18 år til at opbevare oplysninger om det pågældende barn uden forældres samtykke, skal Unseen Bio være og er autoriseret til at slette i sin helhed uden meddelelse til dig om nogen af ​​de oplysninger, der er gemt af det pågældende barn eller af dig på det pågældende barns vegne. Unseen Bio forbeholder sig også retten til at tilbagekalde enhver licens til at bruge tjenesten, som bliver brugt eller er blevet brugt af et barn under 18 år.

Hvis du har spørgsmål om denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os: