Professionel

Arbejder du med mikrobiomet?

Vi leder altid efter samarbejdsmuligheder og partnerskaber, da vores teknologi er bredt anvendelig. Kontakt os gerne hvis du har et behov, en idé eller ønsker at vide mere.

Kontakt os

 


  

Arbejder du med sundhed?

Læge, diætist eller privat udbyder

Med vores testsystem kan du give klienterne data om deres unikke tarmbakterier. Vores specielle visualiseringer giver indsigt i det hidtil ukendte tarm-mikrobiom.

Vores speciale er metabolisk modellering. Med afføringsprøver og brugerdata bygges en digital kopi af tarm-mikrobiomet, Digital Gut. Dette værktøj vil være i stand til at simulere virkningerne af kost, kosttilskud og medicin, og dermed give brugerne en helt ny personlig tilgang til optimering af deres tarmsundhed og livskvalitet.

 


 

Fødevarer, farmakologi eller kosttilskud

hvordan påvirkes tarm-mikrobiota af jeres produkt? 

Vi arbejder på at udvikle vores Microbiome Impact System (MIS) til partnerskaber med industrien. Dette vil give industrielle kunder unikke muligheder for at simulere de direkte påvirkninger af deres produkter på tarm-mikrobiomet.

Det giver nye digitale muligheder for produktudvikling, samt indsigt i samspillet med den tilhørende diæt. Derved muliggøres udvikling af produkter, der i højere grad understøtter personlig tarmsundhed.

 


 

Akademisk & klinisk samarbejde

Som videnskabsfolk og iværksættere ønsker vi at skubbe grænserne i samarbejde med videnskabelige partnere.

Kliniske samarbejder og akademiske projekter med både private og offentlige aktører giver liv til ny viden, driver innovation og skaber muligheder for impact.

I det forløbne år har vi gennemført akademiske samarbejder med universiteter og det offentlige sundhedssystem.

 


 

Vi vil gerne høre fra dig... 

Arbejder du med tarm-mikrobiomet, eller har du en idé til, hvordan vi kan komplimentere hinanden?

Kontakt Johan: +45 26 13 14 26 eller send en e-mail.

 Kontakt os