Unseen Bio Privatlivspolitk

Version 1.1

Ikrafttrædelsesdato: 7. september 2020

Forord

Vi anerkender, at de oplysninger, du sender til os, og de data, vi leverer, er følsomme oplysninger. Derfor er vi forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv. Med dette i tankerne leverer vi denne privatlivspolitik for at forklare vores politikker vedrørende indsamling, brug og videregivelse af information, som vi modtager via vores tjenester og direkte fra dig.

Denne Unseen Bio privatlivspolitik om beskyttelse af privatlivets fred ("privatlivspolitik") gælder for alle produkter, programmer, testtjenester, websteder, sider, funktioner, indhold, forskning, valgfri undersøgelsesdeltagelse, software (inklusive mobile applikationer eller tjenester), indsamling, test og analyse af biologiske prøver (samlet "tjenesten") leveret af Unseen Biometrics ApS ("UnseenBio", "vi" eller "os"). Vores privatlivspolitik er designet til at hjælpe dig ("dig", "kunde" eller "bruger") bedre at forstå, hvordan vi indsamler, bruger, gemmer, behandler og overfører dine oplysninger, når vi bruger vores tjenester.

Denne privatlivspolitik er indarbejdet ved henvisning i Unseen Bio servicevilkår ("Vilkår" eller "Servicevilkår"), som kan findes på vores websted og mobile softwareapplikationer. Gennemgå omhyggeligt denne privatlivspolitik og servicevilkår. Ved at bruge vores tjenester accepterer du og giver samtykke til alle de politikker og procedurer, der er beskrevet i disse dokumenter. Hvis du ikke er enig med eller ikke er fortrolig med denne privatlivspolitik eller servicevilkårene, skal du straks afbryde brugen af vores tjenester.

Links til andre sider

Denne privatlivspolitik gælder ikke for tredjepartswebsteder, tjenester eller applikationer, selvom de er tilgængelige via vores tjenester. Hvis du klikker på et tredjepartslink, vil du blive dirigeret til tredjepartens websted. Vi anbefaler dig kraftigt at gennemgå privatlivspolitikken for hvert websted, du besøger.

Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indhold, privatlivspolitikker eller praksis på tredjepartswebsteder eller -tjenester.

Accepter privatlivspolitk

Ved at abonnere på eller på anden måde bruge tjenesten eller få adgang til indhold eller materiale, der stilles til rådighed via tjenesten, accepterer du at være bundet af vores servicevilkår, der inkluderer denne privatlivspolitik, og accepterer dem. Ved at acceptere disse dokumenter giver du samtykke til at bruge dine oplysninger i henhold til de vilkår, der er specificeret i disse dokumenter, der inkluderer informeret samtykke til brug af dine prøver, prøvedata, testdata og andre typer information til formål specificeret i disse dokumenter, der inkluderer test , analyse, rapportering, forbedring af vores dataanalysemetoder, forskning og udvikling, forskningsstudier samt studiedeltagelser som nærmere beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

Ændringer i denne privatlivspolitik

Unseen Bio forbeholder sig ret til at ændre eller ændre denne privatlivspolitik til enhver tid og efter eget skøn. Enhver ændring træder i kraft straks efter offentliggørelse af den reviderede privatlivspolitik (med den ikrafttrædelsesdato for revision, der er anført øverst til venstre) på vores service. Din fortsatte brug af tjenesten efter offentliggørelsen af den reviderede fortrolighedspolitik vil udgøre din accept af disse ændringer.

Oplysninger, du giver os

Personal Data

Mens du bruger vores service, beder vi dig måske om at give os visse personligt identificerbare oplysninger, der kan bruges til at kontakte eller identificere dig ('Personlige data'). Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

  • E-mail-adresse
  • Fornavn og efternavn
  • Telefonnummer
  • Adresse, stat, postnummer, by, land

Vi kan bruge dine personlige data til at kontakte dig med nyhedsbreve, markedsførings- eller reklamemateriale og anden information, der kan være af interesse for dig. Du kan fravælge at modtage enhver eller alle disse meddelelser fra os ved at følge afmeldingslinket eller instruktionerne i enhver e-mail, vi sender, eller ved at kontakte os.

Diæt- og livsstilsanbefalinger

Dette er information om dit helbred, herunder din egen sygehistorie, modtagne eller igangværende behandlinger, kendte allergier, medicin, kendte langsigtede forhold og relevante livsstilsoplysninger såsom din diæt, rygning eller alkoholforbrug og typen og hyppigheden af fysisk træning.

Biologiske prøver

Dette er de selvindsamlede afføringsprøver, som du giver os ved hjælp af vores prøveopsamlingssæt (“Kits”), og som gør det muligt for os at udføre testtjenester og analyser. Vores analyser inkluderer, men er ikke begrænset til mikrobiomanalyse og metabolisk modelrekonstruktion.

Oplysninger, vi får ud af, hvad du giver os

Genetisk data

Dette er ufortolket mikrobielt DNA-data, som vi modtager fra vores laboratorier, og som gemmes og vises for dig på din personlige konto. Disse oplysninger bruges til at generere din personlige rapport.

Resultater af fortolkning

Disse inkluderer data om sundhed, ernæring, sport og personlige træk, der stammer fra fortolkning af dine sundheds- og livsstilsoplysninger og rådata, og som vi viser dig i din personlige rapport.

Oplysninger, vi indsamler om dig

Brugsdata

Vi kan også indsamle oplysninger, som din browser sender, hver gang du besøger vores tjeneste, eller når du får adgang til vores service via en mobilenhed ('Brugsdata'). Disse brugsdata kan omfatte oplysninger såsom din computers internetprotokoladresse (f.eks. IP-adresse), dine loginoplysninger, sprogpræferencer, browsertype, browserversion, browser-plugin-typer og versioner, operativsystem og platform, tidszoneindstilling, klikstrøm til, gennem og fra vores websted (inklusive dato og klokkeslæt), produkter, du har set eller søgt efter, sidesvaretider, downloadfejl, besøgsvarighed på bestemte sider, sideinteraktionsinformation (såsom rulning, klik og mus-overs) , metoder, der bruges til at bladre væk fra siden, ethvert telefonnummer, der bruges til at ringe til vores kundeservicenummer, tidspunkt og dato for dit besøg, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Når du får adgang til tjenesten via en mobilenhed, kan disse brugsdata omfatte oplysninger såsom typen af mobilenhed, du bruger, dit unikke id for din mobilenhed, IP-adressen på din mobile enhed, dit mobile operativsystem, typen af mobil internetbrowser, du bruger, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data. Unseen Bios formål med at indsamle ikke-personligt identificerende information er at bedre forstå, hvordan Unseen Bios besøgende bruger sit websted. Fra tid til anden kan Unseen Bio frigive ikke-personligt identificerende information samlet, f.eks. Ved at offentliggøre en rapport om tendenser i brugen af sit websted.

Sporing af cookiedata

For at berige og perfektionere din online oplevelse bruger Unseen Bio "Cookies", lignende teknologier og tjenester leveret af andre til at vise personliggjort indhold, passende reklame og gemme dine præferencer på din computer.

En cookie er en række oplysninger, som et websted gemmer på en besøgendes computer, og som den besøgendes browser giver hjemmesiden hver gang den besøgende vender tilbage. Unseen Bio bruger cookies til at hjælpe Unseen Bio med at identificere og spore besøgende, deres brug af https://unseenbio.com og deres præferencer for adgang til websteder. Usete Bio-besøgende, der ikke ønsker at placere cookies på deres computere, bør indstille deres browsere til at afvise cookies, før de bruger Unseen Bios websteder, med den ulempe, at visse funktioner på Unseen Bios websteder muligvis ikke fungerer korrekt uden hjælp fra cookies.

Ved at fortsætte med at navigere på vores hjemmeside uden at ændre dine cookieindstillinger, accepterer du hermed og accepterer Unseen Bios brug af cookies.

Oplysninger fra tredjepart

Vi kan få personoplysninger fra de virksomheder, der fungerer som vores salgspartnere, distributører eller på anden måde er relateret til vores salgskanaler. Vi gør alt for at sikre, at alle disse parter overholder al national og international lovgivning med hensyn til privatlivets fred. Disse oplysninger inkluderer generelt, men kan ikke være begrænset til:

  • E-mail-adresse
  • Fornavn og efternavn
  • Telefonnummer
  • Adresse, stat, provins, postnummer, by, land

Brug af data

Vi bruger dine oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik til aktiviteter, der er nødvendige for at levere tjenesten, der inkluderer test og analyse af data, genererer og leverer testresultater og anbefalinger og forbedrer vores tjenester.

Disse aktiviteter kan omfatte, men er ikke begrænset til:

  1. For at åbne og vedligeholde din Unseen Bio-konto;
  2. For at muliggøre køb af vores service (f.eks. behandle betalinger)
  3. At kommunikere med dig (f.eks. at informere dig om politiske ændringer, sikkerhedsopdateringer eller problemer osv.);
  4. At implementere dine anmodninger (f.eks. anmodninger til kundeservice);
  5. For at lette brugen af vores websted og mobilapplikationer (herunder godkendelse af dine besøg, levering af personligt indhold og sporing af din brug af vores tjenester);
  6. For at håndhæve vores vilkår og andre aftaler såsom overvåge, opdage, undersøge og forhindre forbudte eller ulovlige aktiviteter, spam og andre sikkerhedsrisici ved at udføre kvalitetskontrol;
  7. At udføre forsknings- og udviklingsaktiviteter;
  8. At gennemføre dataanalyse for at forbedre eksisterende tjenester eller udvikle nye tjenester; og
  9. For at forbedre vores dataanalyse- og kunstige intelligensmotor, der hjælper os med at give mere præcise og nøjagtigt tilpassede anbefalinger til dig.
  10. For at rette fejl eller problemer, analysere brugen af vores hjemmeside, forbedre eller optimere kundeoplevelsen og kundeservicen eller vurdere effektiviteten af vores marketingkampagner.

Opbevaring af data

Unseen Bio opbevarer kun dine personlige data, så længe det er nødvendigt for de formål, der er beskrevet i denne privatlivspolitik. Vi opbevarer og bruger dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (for eksempel hvis vi er forpligtet til at opbevare dine data for at overholde gældende love), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker.

Unseen Bio opbevarer også brugsdata til interne analyseformål. Brugsdata opbevares normalt i en kortere periode, undtagen når disse data bruges til at styrke sikkerheden eller forbedre funktionaliteten i vores tjeneste, eller vi er juridisk forpligtet til at opbevare disse data i længere perioder.

Placering af datalager

De data, vi indsamler fra dig, gemmes på en destination i Europa. Det behandles også af vores personale. Dette inkluderer personale, der er involveret i blandt andet gennemførelse af din ordre, behandling af dine betalingsoplysninger og levering af supporttjenester. Ved at indsende dine personlige data accepterer du denne overførsel, lagring eller behandling. Vi tager alle skridt, der med rimelighed er nødvendige for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

Alle oplysninger, du giver os, er gemt på sikre servere. Eventuelle betalingstransaktioner krypteres ved hjælp af SSL-teknologi. Hvor vi har givet dig (eller hvor du har valgt) en adgangskode, der giver dig adgang til bestemte dele af vores websted, er du ansvarlig for at holde denne adgangskode fortrolig. Vi beder dig om ikke at dele en adgangskode med nogen.

Desværre er transmission af information via internettet ikke helt sikker. Selvom vi vil gøre vores bedste for at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere sikkerheden for dine data, der overføres til vores websted; enhver transmission sker på egen risiko. Når vi har modtaget dine oplysninger, bruger vi strenge procedurer og sikkerhedsfunktioner for at forsøge at forhindre uautoriseret adgang.

Biologiske prøver opbevares hos vores partnerlaboratorier, der er godkendt til at have DIN EN ISO 15189: 2014, College of American Pathologists (CAP) og CLIA-certificering, som inkluderer industristandarder til opbevaring af prøver taget fra mennesker. Vi opbevarer prøverne i tre (3) måneder, selvom vi bevarer retten til at opbevare prøverne på ubestemt tid.

Overførsel af data

Dine oplysninger, inklusive personlige data, kan overføres til - og vedligeholdes på - computere, der er placeret uden for din stat, provins, land eller anden statslige jurisdiktion, hvor databeskyttelseslovgivningen kan afvige fra dem fra din jurisdiktion. Hvis du befinder dig uden for Danmark og vælger at give os oplysninger, skal du være opmærksom på, at vi overfører dataene, herunder personlige data, til Danmark og behandler dem der. Du har givet informeret samtykke til denne privatlivspolitik, da du oprindeligt fik adgang til vores tjenester, at informeret samtykke også er et samtykke for os til at foretage disse overførsler.

Unseen Bio vil tage alle skridt, der med rimelighed er nødvendige for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne privatlivspolitk, og ingen overførsel af dine personoplysninger finder sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelige kontroller på plads, herunder sikkerheden ved dine data og andre personlige oplysninger.

Videregivelse af data

Offentliggørelse for retshåndhævelse

Under visse omstændigheder kan Unseen Bio være forpligtet til at videregive dine personoplysninger, hvis det kræves ved lov eller som svar på gyldige anmodninger fra offentlige myndigheder (f.eks. En domstol eller et regeringsorgan).

Lovkrav

Unseen Biometrics ApS kan videregive dine personoplysninger i god tro, hvis sådan handling er nødvendig for at:

  1. For at overholde en juridisk forpligtelse
  2. At beskytte og forsvare rettighederne eller ejendommen til Unseen Bio
  3. For at forhindre eller undersøge mulige forseelser i forbindelse med Tjenesten
  4. For at beskytte den personlige sikkerhed for brugere af Tjenesten eller offentligheden
  5. For at beskytte mod juridisk ansvar

Serviceudbydere

Vi ansætter muligvis tredjepartsfirmaer og enkeltpersoner til at lette vores service ('serviceudbydere'), til at levere tjenesten på vores vegne, til at udføre service-relaterede tjenester eller til at hjælpe os med at analysere, hvordan vores service bruges.

Disse tredjeparter har kun adgang til dine personlige data til at udføre disse opgaver på vores vegne og er forpligtet til ikke at videregive eller bruge dem til andre formål:

Datasikkerhed

The security of your data is important to us, but remember that no method of transmission over the Internet, or method of electronic storage is 100% secure. While we strive to use commercially acceptable means to protect your Personal Data, we cannot guarantee its absolute security.

Dine rettigheder

Uset Bio sigter mod at tage rimelige skridt for at give dig mulighed for at rette, ændre, slette eller begrænse brugen af dine personlige data. Dette afsnit beskriver vores politikker og forpligtelse til generel databeskyttelsesforordning ("GDPR"), der KUN gælder for information fra og om indbyggerne i Den Europæiske Union ("EU"). Bortset fra hvor et udtryk er specifikt defineret heri, vil udtrykkene brugt i dette afsnit have den betydning, der er angivet i GDPR. Du har til enhver tid ret til at:

For at få adgang til og rette

For at få adgang til og rette op på personlige oplysninger om dig, der er unøjagtige Når det er muligt, kan du opdatere dine personlige data direkte i sektionen for kontoindstillinger. Hvis du ikke er i stand til at ændre dine personoplysninger, bedes du kontakte Unseen Bio ved at bruge support@unseenbio.com med emnelinjen: "GDPR: Ret til rettelse af data" at udøve dine rettigheder til overførsel af dine personoplysninger i henhold til GDPR. Vi er muligvis ikke i stand til at imødekomme en del af eller hele din anmodning, hvis dette kan påvirke andres rettigheder og friheder negativt.

At modtage en kopi

For at modtage en kopi af de personlige data, vi har om dig. Du kan anmode om at få en kopi af dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt, maskinlæsbart format. Du kan også anmode om overførsel af dine personlige data direkte til en anden dataansvarlig, hvor det er teknisk muligt, medmindre du vælger at udøve denne ret, påvirker andres rettigheder og friheder negativt. Bemærk, at vi muligvis beder dig om at bekræfte din identitet, før vi reagerer på sådanne anmodninger. Der kan være et ekstra gebyr forbundet med behandlingen af din anmodning.

Kontakt Unseen Bio ved at bruge support@unseenbio.com med emnelinjen: "GDPR: Ret til dataportabilitet" for at udøve dine rettigheder til bærbarhed af din Personoplysninger i henhold til GDPR. At slette din konto og dine personlige data, dvs. retten til at blive glemt. Det er din ret til når som helst at slette din konto eller dine personlige oplysninger efter en anmodning om kontolukning.

At blive glemt

Du kan anmode om sletning af personlige data, der:

  1. ikke længere er nødvendig i forhold til det formål, hvortil de blev indsamlet eller brugt;
  2. blev indsamlet med dit samtykke, men senere trak du et sådant samtykke tilbage. eller
  3. blev indsamlet til et formål med dit samtykke, men der er ingen tvingende legitime grunde til vores videre behandling.

Unseen Bio vil tage rimelige skridt for at opfylde din anmodning. Vores assistance med din anmodning er dog underlagt følgende begrænsninger:

  1. Når behandling af dine personoplysninger er nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse, etablere, udøve eller forsvare juridiske krav
  2. I relevante databeskyttelseslove, der begrænser denne ret til visse typer data;
  3. Når der er begrænsninger i den tilgængelige teknologi; og
  4. Når vi er begrænset af omkostningerne ved implementering

Med forbehold af ovenstående vilkår og betingelser vil Unseen Bio opfylde din anmodning inden for den kortest mulige tid og inden for den maksimale periode på tredive (30) dage fra modtagelse af en anmodning. Der kan dog være en vis forsinkelse i at slette dine personlige oplysninger fra vores sikkerhedskopisystemer, efter at de er blevet slettet fra vores produktions-, udviklings-, analyse- og forskningssystemer. Vores partnerlaboratorier kan også gemme de oplysninger, de modtager fra os for at overholde love eller regler, der kan kræve, at de gør det.

Uanset ovenstående har Unseen Bio tilladelse til, i det omfang loven tillader det, at opbevare alle personlige data, der er i de-identificerede, anonymiserede, pseudonyme og aggregerede former i overensstemmelse med betingelserne i denne privatlivspolitik.

Bemærk, at vi sigter mod at vedligeholde vores tjenester på en måde, der beskytter oplysninger mod utilsigtet eller ondsindet ødelæggelse. Efter at du har slettet oplysninger fra vores tjenester, sletter vi muligvis ikke straks resterende kopier fra vores aktive servere, og det kan tage op til 24 uger, før oplysningerne fjernes fuldstændigt fra vores sikkerhedskopieringssystemer.

Kontakt Unseen Bio ved hjælp af support@unseenbio.com for at udøve din ret til at slette dine personoplysninger i henhold til GDPR ved hjælp af emnelinjen: GDPR: Ret til sletning

For at begrænse behandlingen

I henhold til GDPR har du ret til at begrænse vores behandling af dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

  1. du bestrider nøjagtigheden af personoplysninger
  2. behandlingen er ulovlig, og du ønsker ikke sletning og anmoder om begrænsning i stedet
  3. vi har ikke længere brug for personoplysningerne til formålene;
  4. når vores legitime grunde til behandling tilsidesætter dine rettigheder

Efter en anmodning om begrænsning kan vi dog fortsætte med at bruge dine begrænsede personlige data, når:

  1. vi har dit samtykke;
  2. at etablere, udøve eller forsvare juridiske krav;
  3. at beskytte en anden fysisk eller juridisk persons rettigheder
  4. af grunde af vigtig offentlig interesse.

Kontakt Unseen Bio ved at bruge support@unseenbio.com ved hjælp af emnelinjen: "GDPR: Ret til at begrænse behandling" for at udøve dine rettigheder til at begrænse behandlingen af dine personoplysninger i henhold til GDPR.

At trække samtykke tilbage

I det omfang Unseen Bio har anmodet om og du har givet dit samtykke til behandling af dine personlige data eller accepteret en samtykkeformular, kan du når som helst trække dit samtykke tilbage ved at kontakte vores kundeservice ved hjælp af nedenstående oplysninger. Din tilbagetrækning påvirker ikke lovligheden af vores behandling baseret på samtykke, du har givet inden tilbagetrækningen, samt brug af dine data på måder, som lovgivningen ellers tillader.

Ved tilbagetrækning af samtykke fjerner og ødelægger du din prøve. Unseen Bio vil opfylde din anmodning inden for den kortest mulige tid og inden for den maksimale periode på tredive (30) dage fra modtagelse af en anmodning. Kontakt Unseen Bio ved hjælp af support@unseenbio.com med emnelinjen:" GDPR: Træk dit samtykke " for at udøve dine rettigheder til at trække dit samtykke tilbage i henhold til GDPR .

Hvis du anmoder om fjernelse eller sletning af din prøve eller data, før testtjenesterne er afsluttet, kan dette påvirke vores evne til at levere dine resultater til dig. Alle tjenester, der brugte dine personligt identificerbare data på individuelt niveau, der allerede er udført inden din tilbagetrækning, som du har givet samtykke til, kan ikke og vil ikke blive tilbageført, fortrydet eller trukket tilbage.

I det omfang det er tilladt i henhold til gældende lov, kan vi stadig bruge de-identificerede, anonymiserede eller pseudonymiserede oplysninger, der ikke personligt identificerer dig til forskning, forskningsstudier, dataanalyse, markedsføring og andre formål i overensstemmelse med vilkårene i denne privatlivspolitik.

Sådan udøves dine rettigheder til personlige data

Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder i henhold til GDPR ved brug af dine personlige data som beskrevet ovenfor, bedes du sende os en anmodning ved hjælp af de angivne metoder, der er angivet ovenfor. I din besked bedes du angive den ret, du vil udøve, bede dig om at oprette, og de oplysninger, som du gerne vil have adgang til, gennemgå, rette eller slette.

Vi kan bede dig om yderligere oplysninger for at bekræfte din identitet og bopælsstatus og andre oplysninger af sikkerhedshensyn, inden vi videregiver de personlige data, du har anmodet om. Vi forbeholder os ret til at opkræve et gebyr, hvor det er tilladt ved lov (f.eks. Hvis vores omkostninger ved behandling af din anmodning er uoverkommelige, eller din anmodning er åbenbart ubegrundet eller overdreven). Vi er muligvis ikke altid i stand til at behandle din anmodning fuldt ud, for eksempel hvis det vil påvirke den fortrolighedspligt, vi skylder andre, eller hvis vi juridisk har ret til at behandle anmodningen på en anden måde.

Vi beder dig om at forsøge at løse eventuelle problemer vedrørende din databeskyttelse eller dataanmodninger først hos os.

Kontakt os venligst på support@unseenbio.com, og vi vil med glæde svare på din anmodning med det samme.

Hvis du ikke er tilfreds med, hvordan vi har reageret på din anmodning eller løst din klage, kan du kontakte den danske tilsynsmyndighed, der findes på: http: // www .datatilsynet.dk /

Vores brugerbeskyttelsesniveauer er som standard den højeste indstilling. I det usandsynlige tilfælde af overtrædelse underretter Unseen Bio Datatilsynet i henhold til procedurer i GDPR artikel 33 og 34.

Din brug af oplysninger

Du skal være meget forsigtig med at dele eller diskutere dine resultater på sociale medier eller med venner, familie, arbejdsgivere eller tredjeparter såsom forsikringsselskaber. Oplysningerne kan bruges til din ulempe og / eller videregives til andre parter, som du ikke har til hensigt at videregive dine resultater til.

Opbevaring af personlige oplysninger

Ved at vælge at lade Unseen Bio udtrække data på molekylært niveau fra dine prøver som en del af tjenesten, giver du samtykke til, at Unseen Bio får adgang til, analyserer og gemmer dine personlige oplysninger ved hjælp af de samme eller mere avancerede teknologier på en måde, der er i overensstemmelse med vores Vilkår og denne privatlivspolitik. Medmindre vi underretter dig om andet, gemmer vi dine prøver og data fra prøverne i mindst tre (3) måneder, men kan efter eget skøn i det omfang loven tillader det, opbevare sådanne prøver og data i en længere periode. Alle de samme sikkerhedsforanstaltninger, der gælder for personlige oplysninger, vil blive leveret til enhver yderligere brug af dine prøver, som i vores servicevilkår og denne privatlivspolitik.

Medmindre du lukker din konto, der resulterer i sletning af dine personlige oplysninger på kontoen som beskrevet i kontolukningsprocessen som specificeret nedenfor, gemmer Unseen Bio dine personlige oplysninger, så længe din konto er åben.

Børns privatliv

Vores service er ikke tilgængelig for nogen under 18 år ('Børn').

Vores service er ikke designet til, beregnet til at tiltrække eller rettet mod børn under 18 år eller under den lovlige myndighedsalder til at danne en bindende kontrakt i dit opholdsland, alt efter hvad der har prioritet.

Vi indsamler ikke bevidst personligt identificerbare oplysninger fra personer under 18 år. Hvis du er forælder eller værge, og du er opmærksom på, at dine børn har givet os personlige oplysninger, bedes du kontakte os.

I tilfælde af at Unseen Bio underrettes eller bliver opmærksom på, at tjenesten er blevet brugt af et barn under 18 år til at gemme oplysninger om det barn uden forældres samtykke, er Unseen Bio autoriseret til at slette i sin helhed uden meddelelse til dig om nogen af de oplysninger, der er gemt af det barn eller af dig på dette barns vegne. Unseen Bio forbeholder sig også ret til at tilbagekalde enhver licens til at bruge tjenesten, som bruges eller er blevet brugt af et barn under 18 år.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os: