OM OS

Unseen Bio blev stiftet i 2018 ud fra ønsket om at muliggøre proaktiv sundhedspleje gennem mikrobiomet. Vores mission er at skabe den førende digitale platform for tarmsundhed og dermed forbedre den individuelle sundhed. Det gør vi gennem kostanbefalinger baseret på en grundig analyse af tarm-mikrobiomet og tilhørende data, og bekæmper dermed den igangværende interne biodiversitetskrise.

Med et solidt fokus på vores værdier som kundefokus, kvalitetsvidenskab og impact udvikler vores diverse team af dedikerede eksperter løbende Digital Gut™ og forretningen. På denne måde stræber vi efter at bringe værdi til vores kunder, udvide vores rækkevidde og kendskabet til dette vigtige område. Vi er godt på vej med Unseen Bio som den førende danske virksomhed inden for brugerfokuseret tarm-mikrobiomanalyse med en international ambition.

 • Unseen Bio CEO

  Johan B. Hartmann

  +45 26 13 14 26

  johan@unseenbio.com

  Cand. Polyt

  "Johan er en af de to stiftere og vores administrerende direktør (CEO). Johan er altid på udkig efter partnerskaber, der gavner tarmfællesskabet."

 • Unseen Bio CCO

  Henrik Kass

  +45 40 53 38 99

  henrik@unseenbio.com

  MSc. Econ 

  "Henrik er vores Chief Commercial Officer (CCO) og sørger for, at Unseen Bio er det førende brand på markedet. Han er ansvarlig for salg, marketing og kommunikation"

 • Unseen Bio clinical dietitian

  Cecilia Clausen

  cecilia@unseenbio.com

  MSc cand. tech. i Integrated Food Studies og Clinical Nutrition

  "Vores kliniske diætist Cecilia udfører diætevalueringer og ernæringsanbefalingerne målrettet mod at forbedre tarmsundheden hos vores brugere."

 • Unseen Bio CTO

  Moritz Beber

  moritz@unseenbio.com

  MSc. i Molecular Life Science, PhD. Computational Systems Biology

  "Moritz er vores Chief Technology Officer (CTO), co-founder og fører tilsyn med vores teknologiplatform og udfører den databehandling og analyser, der driver vores digitale tarm."

 • Unseen Bio CSO

  Christian Lieven

  +45 93 51 13 58

  christian@unseenbio.com

  MSc. i Biology, PhD. Computational Systems Biology

  "Christian er vores Chief Scientific Officer (CSO), co-founder og leder af vores videnskabelige forskningsprojekter, der konstant søger efter det seneste inden for tarm-/hjerneforskning for at forbedre vores service til dig. Kort sagt: Han oversætter videnskabelige opdagelser om mikrobiomet til funktioner i vores produkt."

 • Unseen Bio CIO

  Ali Kaafarani

  +45 50 10 31 55

  ali@unseenbio.com

  Scientific Software Engr., BSc. i Information Tech

  "Ali er vores Chief Information Officer (CIO), co-founder og sikrer, at oplysningerne på alle vores digitale platforme er state-of-the-art. Ali bygger webteknologien, der kører Digital Gut, og leverer dataene sikkert og sikkert til din enhed."

 • Unseen Bio COO

  Jens B. Gandløse

  +45 20 40 61 12

  jens@unseenbio.com

  Cand. Merc. Supply Chain Mgmt.

  "Jens er den anden stifter og vores Chief Operational Officer (COO). Han er dedikeret til at gøre vores logistiske drift i verdensklasse for at få dine testresultater til dig så hurtigt som muligt."

 • Unseen Bio supports environmentally friendly packaging

  Unseen Bio arbejder aktivt på at reducere vores fodaftryk med minimering af emballage og klimakompensering af vores leverancer.

 • ISO certified CRO laboratory

  Vores europæisk laboratoriepartner er akkrediteret i henhold til CAP, Clia og DIN EN ISO 15189:2014.

Data sikkerhed

Datasikkerhed er essentielt for Unseen Bio. Derfor har vi valgt at arbejde med en uafhængig europæisk laboratoriepartner, der er akkrediteret i henhold til CAP, Clia og DIN EN ISO 15189: 2014.

Hvert testkit har en unik stregkode, der ved bestilling matcher din personlige konto. Dette sikrer, at alle prøver er anonyme under transport eller i laboratoriet, og kun kan forbindes til en profil ved hjælp af Unseen Bio's infrastruktur.

Unseen Bio har investeret i vores infrastruktur for at overholde GDPR-reglerne og sikre din data. F.eks. anvender Unseen Bio kun servere placerede i Europa og er godkendt dataleverandør til Region Hovedstaden.

KONTAKT OS