Gratis levering

Om Unseen Bio og vores team

Unseen Bio™ blev grundlagt i 2018 med en vision om at øge bevidstheden om vigtigheden af ​​tarmsundhed som et middel til at forebygge sygdom. Vores mission er at styrke mikrobiomet for at forbedre biodiversitetskrisen i tarmen.

Baseret på en grundig analyse af mikrobiomet giver vi personlige kostanbefalinger med det formål at øge biodiversiteten og forbedre tarmsundheden for den enkelte. Baseret på den nyeste viden på mikrobiomområdet og med fokus på forebyggende sundhed, udvikler vi løbende vores digitale platform for tarmsundhed Digital Gut™.

Unseen Bio™ er en dansk virksomhed med kontor i Symbion på Østerbro, København. Vores mikrobiomtest kan købes i mere end 15 lande hos vores forhandlere og vores hjemmeside.

Johan Hartmann, CEO of Unseen Bio

Johan Hartmann

+45 26 13 14 26

johan@unseenbio.com

Cand. Polyt

"Johan er en af de to stiftere og vores administrerende direktør (CEO). Johan er altid på udkig efter partnerskaber, der gavner tarmfællesskabet."

Henrik Kaas, CCO of Unseen Bio

Henrik Kaas

+45 40 53 38 99

henrik@unseenbio.com

MSc. Econ 

"Henrik er vores Chief Commercial Officer (CCO) og sørger for, at Unseen Bio er det førende brand på markedet. Han er ansvarlig for salg, marketing og kommunikation"

Jens Gandløse, COO of Unseen Bio

Jens Gandløse

+45 20 40 61 12

jens@unseenbio.com

Cand. Merc. SCM

"Jens er den anden stifter og vores Chief Operational Officer (COO). Han er dedikeret til at gøre vores logistiske drift i verdensklasse for at få dine testresultater til dig så hurtigt som muligt."

Ali Kaafarani, CIO of Unseen Bio

Ali Kaafarani

+45 50 10 31 55

ali@unseenbio.com

BEng. in Computer Science

"Ali er vores Chief Information Officer (CIO), co-founder og sikrer, at oplysningerne på alle vores digitale platforme er state-of-the-art. Ali bygger webteknologien, der kører Digital Gut, og leverer dataene trygt og sikkert til din enhed."

Cecilia Clausen, Dietitian at Unseen Bio

Cecilia Clausen

cecilia@unseenbio.com

MSc cand. tech. i Integrated Food Studies og Clinical Nutrition

"Vores kliniske diætist Cecilia udfører diætevalueringer og ernæringsanbefalingerne målrettet mod at forbedre tarmsundheden hos vores brugere."

Christian Lieven, CSO of Unseen Bio

Christian Lieven

+45 93 51 13 58

christian@unseenbio.com

MSc. i Biology, PhD. Computational Systems Biology

"Christian er vores Chief Scientific Officer (CSO), co-founder og leder af vores videnskabelige forskningsprojekter, der konstant søger efter det seneste inden for tarm-/hjerneforskning for at forbedre vores service til dig. Kort sagt: Han oversætter videnskabelige opdagelser om mikrobiomet til funktioner i vores produkt."

Moritz Beber, CTO of Unseen Bio

Moritz Beber

moritz@unseenbio.com

MSc. i Molecular Life Science, PhD. Computational Systems Biology

"Moritz er vores Chief Technology Officer (CTO), co-founder og fører tilsyn med vores teknologiplatform og udfører den databehandling og analyser, der driver vores digitale tarm."

Data sikkerhed

Datasikkerhed er essentielt for Unseen Bio. Derfor har vi valgt at arbejde med en uafhængig europæisk laboratoriepartner, der er akkrediteret i henhold til CAP, Clia og DIN EN ISO 15189: 2014.

Hvert testkit har en unik stregkode, der ved bestilling matcher din personlige konto. Dette sikrer, at alle prøver er anonyme under transport eller i laboratoriet, og kun kan forbindes til en profil ved hjælp af Unseen Bio's infrastruktur.

Unseen Bio har investeret i vores infrastruktur for at overholde GDPR-reglerne og sikre din data. F.eks. anvender Unseen Bio kun servere placerede i Europa og er godkendt dataleverandør til Region Hovedstaden.

Kontakt os