Vi har en videnskabelig tilgang og ønsker at bidrage til udviklingen.

Vi er opsat på at udforske, teste og udvikle produkter med dig.

Vi håndterer det praktiske, så du kan fokuserer på problemet.

Til akademisk forskning

Vi tror på videnskabelig stringens samt gennemsigtighed og ønsker at bidrage til det videnskabelige samfund.

I hjertet af vores platform er en manuelt kurateret vidensbase med hundredvis af publikationer og en stadigt voksende database med konsekvent kommenterede mikrobiomdata, der bare venter på at blive udforsket. Vi bestræber os også på at offentliggøre vores resultater, som du kan se i afsnittet Publikationer nedenfor.

Til videnskabelige undersøgelser

Sundhedspersonale og klienter bør ikke håndtere en strøm af papirformularer, når det kommer til spørgeskemaer. Anonymisering af svar i overensstemmelse med GDPR er ofte en udfordring, fordi spørgeskemaer nogle gange involverer en tredjepart, eller fordi papirformularer kan være synlige for uvedkommende.

Vi kan levere tilpassede spørgeskemaer, som klienterne udfylder komfortabelt fra deres egne private enheder. På denne måde frigives tid hos de sundhedsprofessionelle, og klienterne får fuld kontrol.

Den indsamlede metadata behandles og opbevares sikkert på vores europæiske servere. Det kan eksporteres eller udforskes direkte med vores databehandlingsplatform, mens undersøgelsen er i gang.

Vi er vant til hurtige behandlingstider, tilbyder fleksibilitet i vores laboratorieservice og brugerdrevne visualiseringer af komplekse data.

Ta' et nærmere kig

Vi tilbyder in vivo og in vitro mikrobiom analyser.

Vores standardanalyse er shotgun metagenomisk sekventering, som tilbyder en overlegen ydeevne sammenlignet med den almindelige 16S rRNA-sekventering. Vi leverer i øjeblikket opløsning på artsniveau på tværs af tre taksonomiske niveauer og 2 gigabases data pr. prøve.

Afhængigt af dit projekt kan vi zoome ind på individuelle underarter, forgrene os til yderligere taxa, undersøge funktionelle profiler og justere sekventeringsdybde. Nanopore, 16S RNA og qPCR analyser kan gennemføres ved behov.

DIN EN ISO/IEC 17025 certificeret

DIN EN ISO/IEC 15189 certificeret

CAP certificeret

CLIA certificeret

CLIA certificeret

For små og store virksomheder

Vi tilbyder fuld-service setup med en ekspeditionstid på ned til 14 dage og en brugervenlig databehandlingsplatform, der giver dig mulighed for at administrere dine prøver og udforske de data, du har genereret hos os.

Vores partnere kan bruge vores platform til at teste deres produkter i virkelige situationer i tæt kontakt med slutbrugeren.

Data kan frit eksporteres. Statistikløsninger og pæne visualiseringer giver mulighed for dataudforskning på et øjeblik.

For de kommende stjerner

Vi har bootstrappet vores eget integrerede logistiksystem til at håndtere alt fra ordrer, forsendelser, processer og kunder. Vi har erfaring med told- og momslovgivning, forhandler med logistikvirksomheder og analyserer laboratorier i hele Europa.

Med et system som vores kan du få din analysevirksomhed op at køre på ingen tid.

Vi er stolte over at have udforsket mikrobiomet med:

Vil du vide mere?

Kontakt vores CTO Christian Lieven på Christian@unseenbio.com eller +49 151 17885767 for at høre nærmere om vores BTB løsninger.

Publikationer:

Beber, M. E., Borry, M., Stamouli, S. & Yates, J. A. F. TAXPASTA: TAXonomic Profile Aggregation and STAndardisation. Journal of Open Source Software vol. 8 5627 (2023).

Stamouli, S. et al. nf-core/taxprofiler: highly parallelised and flexible pipeline for metagenomic taxonomic classification and profiling. (2023) doi:10.1101/2023.10.20.563221.

Ankersen, D. V. et al. Long-Term Effects of a Web-Based Low-FODMAP Diet Versus Probiotic Treatment for Irritable Bowel Syndrome, Including Shotgun Analyses of Microbiota: Randomized, Double-Crossover Clinical Trial. Journal of Medical Internet Research vol. 23 e30291 (2021).