HVAD ER MIKROBIOMET?

Dit tarm-mikrobiom er et stort og unikt økosystem bestående af bakterier, vira og svampe. De er specialiserede i at leve i din tarm, i sameksistens med dig. I fællesskab udfører de en række opgaver, der påvirker din sundhed og velbefindende.

Tidligere har der kun været begrænset opmærksomhed på tarmen. Store forskningsmæssige og teknologiske fremskridt indikerer dog, at tarm-mikrobiomet spiller en vigtig rolle i at forhindre, forudsige og behandle lidelser i tarmen og kroppen generelt.

At forstå, pleje og optimere dit individuelle tarm-mikrobiom er en af vejene til et godt helbred, velvære og performance.

KEND DIT MIKROBIOM

De fleste mikroorganismer er ikke farlige, snarere det modsatte. Faktisk lever der lidt flere mikrober i os end vores egen krop har celler. Mange af disse mikrober er bakterier, men der er også archaea, svampe og forskellige encellede organismer. De lever i fordøjelsessystemet, og de er afgørende for kroppen og et sundt tarm-mikrobiom.

Du får viden og forståelse af hvilke gavnlige og ikke gavnlige bakterier, der findes i din tarm, samt skadelige mikrober. Du vil være i stand til at sammenligne dit bakterieniveau med en sund referencegruppe og se vores unikke visualisering af dit tarmmikrobiom.

HVAD ER DIN BAKTERIERIGDOM?

Når det kommer til antallet af unikke mikrober, der opholder sig i din tarm, er jo flere jo bedre er en god tommelfingerregel. Dette betyder, at et lavt antal mikrober betragtes som mindre sundt end et højere antal.

Med din Digital Gut ™ vil du få kendskab til din bakterierigdom og de arter der findes i din tarm. Du får også en visualisering af dine mikrober og en vurdering af dit niveau (over eller under) i forhold til referencer.

ER DIN TARM I BALANCE?

Det kan være svært at holde dit tarm-mikrobiom i balance, især når du ikke kender fordelingen. Prøv at forestille dig, at din tarm er en skov med 90 dyr. Hvis der er 88 kronhjorte, 1 elg og 1 dådyr er fordelingen langt fra i ligevægt. Forestil dig derefter en situation, hvor samme skov har 30 kronhjorte, 30 elge og 30 dådyr. Selvom denne fordeling er urealistisk jævn, så har denne skov en bedre balance og fordeling.

Med din Digital Gut™ vil du være i stand til at se fordelingen af de mikrober, der lever i din tarm. Du vil kunne få en grundig forståelse af din tarmsundhed og dens balance.

TEST DET

Her kan du se et eksempel på den rapport du vil modtage med din personlige Digital Gut™ data (åbner i nyt vindue):

Se en Digital Gut™ demo

DET ER SUPER NEMT...

Når du har modtaget dit test-kit skal du blot registrere hvad du spiser i 5 dage og derefter tage prøven. Det vil give dig de mest præcise resultater. Så klarer vi resten og giver besked så snart dine Digital Gut™ resultater er klar på www.unseenbio.com

 • Fecal test process - diet logging

  Registrering

  Dag 1-5

 • Fecal test process - stool sample

  Prøve

  Dag 6

 • Fecal test process - data analysis

  Analyse

  3-4 uger

 • Fecal test process - Digital Gut results

  Resultater

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på +45 26 13 14 26. Du kan bestille en test, et medlemskab eller give Digital Gut™ som gave.

Unseen Bio Digital Gut test-kit

Digital Gut™ test-kit indeholder:

1 x Følgeseddel

1x Instruktion

1 x Returkuvert m/forudbetalt porto

1 x Steril vatpind

1 x Prøverør med stabiliserende buffervæske

1 x Fragtcover til prøverøret

2 x Unseen Bio SampleCatchers™