Sådan virker det

  1. Du registrerer din kost i tre dage
  2. Du tager en prøve
  3. Vores eksperter laver analysen
  4. Du får resultaterne og personlige anbefalinger

Vores test er brugervenlig og du modtager dine resultater på din personlige konto, hvor du interaktivt kan blive klogere på dit mikrobiom.

Vi tæller bakterier - og takket være vores anvancerede analyse (Shallow shotgun metagenome sequencing (SSMS)) kan vi finde op til 4.219 forskellige i en afføringsprøve .

Mikrobiom analyse er komplekst og tager typisk 3-4 uger fra vi modtager din test til resultaterne er klar.

Unseen Bio´s test giver nyttig viden om dit helbred

"Jeg har altid haft en sensitiv mave, så for mig har det været både givende og positivt at bruge Unseen Bios test. Testen er grundig og tager noget tid, da du detaljeret svarer på spørgsmål og registrerer din mad. Det er let at forstå, hvordan man tager prøven, alt forsendelse er klaret. Kan ikke være nemmere. Jeg valgte en test med en halv times samtale med en klinisk diætist. Det var rigtigt nyttigt. Diætisten var dygtig og kompetent. Jeg kan kun anbefale at bruge Unseen Bio."

Caroline

Holistisk indblik i helbred

"Jeg havde en hjertevarm og åben samtale med diætist som gav svar og indsigt. Jeg har ikke nogen kroniske sygdomme, men står overfor hormonelle ændringer som jeg fik god rådgivning i. Jeg kan anbefale at investere i test og den opfølgende samtale, hvis du vil have et mere holistisk billede af din krop end blot at købe et kosttilskud."

Christina

"I am a member of Unseen Bio and get a test-kit every 3 months. This allows me to monitor the development in my microbiome."

Nu har jeg endelig fået indsigt i mine tarmbakterier

Nu har jeg endelig fået indsigt i mine tarmbakterier. Det er er let at bruge testen, og resultaterne giver mig en klar retning i forhold til hvilke fødevarer som kan gavne mig og mine bakterier.

Niels Peter

1. Du registrerer din kost i tre dage

2. Du tager en prøve

3. Vores eksperter laver analysen

4. Du får resultaterne og personlige anbefalinger

Få konkrete råd ift. dit mikrobiome

Du vil modtage konkrete råd ift. hvilke fødevare og livstilsændringer, som kan underbygge dit velvære og et sundt mikrobiom.

Den danske instruktion er let forståelig og guider dig igennem processen. Bliver du alligevel i tvivl om noget, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig

Prøverøret indeholder en speciel væske, som sikrer, at mikroorganismerne ikke udsættes for ilt i længere tid og fastlåser mikrobiomet i dets naturlige tilstand.

Det er vigtigt, at væsken bliver i røret, da vi ellers ikke kvalitetsmæssigt kan udfører analysen. Ta' kontakt til vores kundeservice, hvis du har spilt væsken, så sender vi et nyt prøverør.

Den sterile vatpind er med til at sikre kvaliteten af dine resultaer og knækkes af i prøverørert, således at der ikke er noget snavset affald.

Vores opsamlingspapir er simpelt at anvende og biologisk nedbrydeligt. Det monteres på toilettet og kan skylles ud efter brug.

Returcoveret anvendes til at beskytte din prøve, og sikre samtidig mod evt. lækage i transporten til laboratoriet.

I tilfælde af lækage kan analysen desværre ikke gennemføres. Hvis dette er tilfældet, så vil du få besked fra os og modtage en ny test.

Returkuverten er frankeret, så du skal blot tage testen, komme den i returkuverten og sende den retur til os.

Hvis det er meget varmt eller koldt, anbefales det at aflevere returkuverten ved nærmeste Postnord afleveringssted og ikke i postkassen.

Du vil modtage en e-mail, når vi har modtaget din test. Dette kan tage nogle dage og i enkelte tilfælde op til en uge.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Hos Unseen Bio hjælper vi dig hele vejen, hvis der er noget, du er i tvivl om inden køb, eller undervejs, mens du tager testen og får resultaterne. Skriv til Cecilia på kundeservice@unseenbio.com.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Hos Unseen Bio hjælper vi dig hele vejen, hvis der er noget, du er i tvivl om inden køb, eller undervejs, mens du tager testen og får resultaterne. Skriv til Johan på kundeservice@unseenbio.com.