See your gut microbiome in your interactive My Unseen Bio profile
See your gut microbiome in your interactive My Unseen Bio profile

Stiller du også dig selv nogle af disse spørgsmål?

Det kan kun en mikrobiom analyse svare på. Det er en komplet analyse af dit mikrobiom, som foretages via en afføringsprøve og sammenlignes med udvalgte referencegrupper.

Med en mikrobiom test vil du få indsigt i dit mikrobiom, herunder hvilke gavnlige bakterier du har og en sammenligning med udvalgte referencegrupper.

Med en mikrobiom test vil du få indsigt i balancen i dit mikrobiom, herunder hvilke gavnlige og ikke-gavnlige bakterier du har.

Når du tager en mikrobiom test, så beder vi dig registrere din diæt i tre dage inden. Dette skaber et grundlag for at vi kan beregne din diæt-score og give dig personlige anfalinger for diæt justeringer.

Vores mikrobiom er meget forskellige, nogle har flotte tal uden den store indsats, imens andre desværre har et dårligere udgangspunkt.

Det er svært at optimere sit mikrobiom uden at kende tallene, så derfor mener vi, at man skal starte med at tage en mikrobiom test så man kender sit udgangspunkt.

Ved at tage en mikrobiom test får du indsigt i dine niveauer af bakterier - og også de probiotiske bakterier.

Derfor har vi udarbejdet en oversigt, som kan guide dig ift. dit mikrobiom.

Hvad er din biodiversitet?

Biodiversitetsscoren giver dig et hurtigt blik på tilstanden af ​​dit tarmmikrobiom. Vi bruger din alfa-diversitet til at beregne den. Alfa-diversitet er et mål, der kombinerer værdierne for rigdom og fordeling i din rapport.

Vidste du, at en afføringsprøve genererer mere end 1 GB komplekse data?

Gratis levering

Sikker betaling

Sikker databehandling

Personlige anbefalinger

Du registrerer din kost i tre dage

Du tager en prøve

Vores eksperter laver analysen

Du får resultaterne og personlige anbefalinger