"Jeg er medlem hos Unseen Bio og får testen hver 3. måned. Så kan jeg følge udviklingen i mit mikrobiom."

"I am a member of Unseen Bio and get a test-kit every 3 months. This allows me to monitor the development in my microbiome."
"I am a member of Unseen Bio and get a test-kit every 3 months. This allows me to monitor the development in my microbiome."

Niels Peter lige fyldt 50 år og har et aktivt arbejdsliv samt mange sociale aktiviteter. Sådan har det altid været. Men gennem de seneste år har han i flere perioder haft udfordringer med sin mave.

Muligheden for løbende at kunne teste sit mikrobiom og få viden om hvilke fødevarer der kunne gavne hans tarmbakterier har været værdifuld for Niels Peter:

"Nu har jeg endelig fået indsigt i mine tarmbakterier. Det er er let at bruge testen, og resultaterne giver mig en klar retning i forhold til hvilke fødevarer som kan gavne mig og mine bakterier.

Efter et stykke tid har jeg valgt at blive medlem hos Unseen Bio og får nu testen hver 3. måned helt automatisk. Det gør det super nemt for mig løbende at holde øje med hvordan mit mikrobiom udvikler sig.

Det giver mig mulighed for at teste forskellige ændringer i min kost. Vi har lige været igennem en periode med mange fester og arrangementer og derfor vil jeg de næste 2-3 måneder fokusere på at reducere mit forbrug af alkohol for at se hvordan det påvirker mit mikrobiom."

Bliv klogere på dit mikrobiom

Med vores mikrobiom test kan du blive klogere på din sammensætning af bakterier og få viden om hvilke fødevare, som du med fordel kan spise.

Du modtager konkrete råd og vi er klar til at hjælpe dig undervejs, hvis du bliver i tvivl om noget.

Se vores test